mantrix_training_advies_efficient_computergebruikvisie Mantrixtraining_efficient_computergebruikadvies_usuability_efficiencyKeybert: Quick Reference SoftwareSneltoetsen
  Artikelen           
  Training Excel of Word
 

Sneltoetsen: onmisbaar voor de moderne kenniswerker

EfficiŽnter

Met de muis beweeg je continu de cursor en wissel je steeds met het toetsenbord. Dit is nodig voor het aansturen van de computer.

Met sneltoetsen blijven je handen op hun plaats en verricht je routines veel directer. De tijd die je hiermee bespaart, kun je besteden aan je activiteit!  
 
Hoeveel efficiŽnter?
Met sneltoetsen kun je tientallen procenten tijdwinst behalen. Maar stel dat je 5 uur per dag met de pc werkt en je bent 10% efficiŽnter met sneltoetsen. Dan bespaar je 30 minuten per dag! Filmpje: sneltoetsen vs. muis

Klachten voorkomen (RSI)

Bij intensief muisgebruik belast je continu de (motorische) spieren waarmee je de muis bedient. Met sneltoetsen verdeel je de spierbelasting juist over beide handen. Bij een gelijke werkdruk is het risico op klachten dan ook aanzienlijk kleiner!

Overzichten van sneltoetsen

bron: sneltoetsen.com

 

Artikelen

Mantrix schrijft regelmatig artikelen die verschijnen in tijdschriften of op internet. Hieronder een overzicht van eigen artikelen en recensies. 

  Winmag Pro 
  Computer totaal
  Breekpunt
  Automatiseringsgids
  Computerboek
  Praktische tips op www.sneltoetsen.com

Het sneltoetsenboekje

Verschenen in april 2011. Een superhandig boekje met alles wat je wilt weten over sneltoetsen.


 

Training Excel of Word

Mantrix verzorgt regelmatig de trainingen Slimmer met Excel en Slimmer met Word. Naast basisvaardigheden behandelen we ook praktische tips om veelvoorkomende handelingen efficiŽnt te verrichten. 

Deze trainingen duren drie dagdelen van 4 uur en worden in-company gegeven.
Kosten:  Ä 1200,-  exclusief Ä 19,95 materiaalkosten per deelnemer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op. Tel: +31 (0)10 467 26 82
 
Contact  ē   Privacy  ē  © 2011 Mantrix