mantrix_training_advies_efficient_computergebruikvisie Mantrixtraining_efficient_computergebruikadvies_usuability_efficiencyKeybert: Quick Reference SoftwareSneltoetsen

Focus op gebruikersaspecten

Mantrix specialiseert zich in het optimaliseren van de de interactie tussen mens en computer; we adviseren bij het gebruiksvriendelijk maken van applicaties en ontwikkelen leermethoden ten aanzien van gebruikersvaardigheden.

Gebruiksvriendelijkheid
De computer is het belangrijkste gereedschap van de kenniswerker. Dan is het logisch dat de bediening van je applicaties bepalend is voor je efficiŽntie en werkcomfort. En dat  je nieuwe applicaties sneller beheerst als deze intuÔtief en consistent in elkaar zitten.  

Een gebruiksvriendelijke applicatie heeft met andere woorden een enorme invloed op de productiviteit en de leercurve. De kosten voor om dit te realiseren zijn echter nog geen fractie van de totale investeringen voor het ontwikkelen of aanschaffen van applicaties. 

Lees meer...

Vaardigheden
Wie professioneel met computers werkt , wil dit zo handig en prettig mogelijk doen. Met de juiste vaardigheden verricht je dagelijkse routines veel efficiŽnter en verlaag je  de werkdruk. Vaardigheden zoals werken met sneltoetsen helpen ook helpen om klachten  door intensief computergebruik te voorkomen. 

Ook hier geldt: de kosten voor het trainen van medewerkers zijn marginaal in vergelijking met het resultaat, dat tot wel tientallen procenten kan oplopen!
Mantrix is opgericht door Tilbert Schulte, die in 2006 zijn eerste boek Sneller met het toetsenbord publiceerde. Sindsdien schreef hij diverse
artikelen over effectief computergebruik. In 2011 is een nieuw boekje over sneltoetsen verschenen.

Als trainer bij talloze organisaties in de private en publieke sector weet Tilbert deelnemers te  inspireren met zijn gedrevenheid en pragmatische blik op effectiviteit.

Dezelfde gedrevenheid en kennis past Tilbert ook toe bij advieswerk, gericht op het zo efficiŽnt mogelijk bedienen van applicaties en het minimaliseren van de leercurve.

 

 
 
Contact  ē   Privacy  ē  © 2011 Mantrix